Inicio
Nuestra empresa
Actividad
Contacto
La nostra empresa
Activitat
Contacte
Mapa del sitio

   -Som una empresa jove i dinàmica formada per un grup de professionals de la branca  de les telecomunicacions.Contem amb una experiència de més de vint anys en el sector.

   -Després de la desaparició de TELECODI S.A. (Telecomunicacions Digitals S.A.) de la que formàvem part , vam decidir  continuar amb l´activitat de la mateixa, animats per la confiança dels seus clients.

   -La nostra activitat es basa en la instal.lació , diseny, muntatge i manteniment de xarxes informàtiques i telecomunicacions.

   -Dirigida a institucions i empreses de qualsevol sector i tamany independentment de la dimensió del projecte.

   -El nostre principal objectiu és la satisfacció del client, atenent-lo d´una manera individualitzada, aportant la solució més idònia i adaptant-nos a les seves necessitats a cada moment.

   -Si la seva xarxa té algun problema, inmediatament nosaltres estarem al seu costat per solucionar-lo.

   -Estem habituats als treballs en equips multidisciplinars. Les nostres activitats es realitzen de manera organitzada i coordinada amb la resta d´empreses implicades en les instal.lacions, minimitzant interferències i col.laborant per mantenir la fluidesa i la qualitat de les feines.

   -Confeccionem les nostres ofertes gratuïtament i sense compromís, estudiant cada situació i amb uns preus competitus.

   -Asumim els nostres compromisos complint els terminis d´entrega acordats.

   -Totes les insta.lacions que realitzem estan garantides i ens fem responsables del seu funcionament.

 

 

 

                                           

 

 

   El nostre principal objectiu és la satisfacció del client, atenent-lo d´una manera individualitzada, aportant la solució més idònia i adaptant-nos a les seves necessitats en cada moment.

TELDIT Comunicacions | teldit@teldit.es